Mintegy iroda

DOGMA ingatlan d.o.o. egy horvát cég, speciálizált sz ingatlanforgalomban.   Több mint 10 évig foglalkozunk ingatlanokkal és mint egy kis cég két emberrel kinőttünk egy céggé, melynek ma több mint 40 alkalmazotta van. Ebben a korszakban saját munkánkkal és kliensekhez való viszonyunkkal a Kvarneri területen vezető céggé váltunk, és egyik országos vezetővé.

Az irodánkban dolgozik egy 35 iskolázott ágensből alló csapat (adás-vételi szervezok), akik figyelemmel kisérik a klienseket prezentáciotól egészen az ingatlan átvétele pillanatig.

Ágensek saját mukájukkal, professzionalitásukkal és piacismeretükkel mindent megtesznek, hogy kielégítsenek a kliensunk kívánságait és szükségeit.

Az irodánknak saját jogi szolgálata van - egy ügyvéd és egy jogász, akik a kliensünknek szolgálatra állnak jogi tanácsokkal, és viszik végbe jogi üzleteket, mint könyv-vagyoni ingatlan megvizsgálását, az egész jógi lépések kidolgozását, az adó miat szükséges okmányok beadását, tulajdonjog elkönyvelését a vett ingatlanra. A Dogma ingatlan irodánk saját jógi szolgálattal biztonságot garantál mindegyik kliensének az ingatlan adás-vételi processzusban. 

Az irodánknak a legnagyobb ingatlani bázisa a regiónkban van, amelyben több mint 15.000 lakás, 5.000 ház, 2.000 apartman és ugyanennyi telek megvan, így minden potenciális kliens találhat magának valamit, ami megfelel neki. Az ingatlan eladás gyorsítása érdekében rendelkezünk egy néhány ezernyi potenciális vevő bázissal. Mindegy gondolkodik-e adásról vagy vételról, Dogma ingatlal iroda mindig az igazi választás.

Dogma ingatlan iroda, együttműködésben VOLKSBANK-kal és  PBZ bankkal, klienseinek szintén minden szükséges információt hitelekról nyújt.

Amennyiben érdekli együttműködés velünk, várunk a ti választására!

Tisztelettel

Dogma ingatlan iroda