O agenciji

DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 17 godina i, od male agencije s tek dvoje zaposlenih, izrasli smo u tvrtku s preko 35 zaposlenika. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo vodeća agencija u Primorsko-goranskoj županiji i jedna od vodećih u Hrvatskoj.

PROFESIONALNOST

U sklopu agencije Dogma Rijeka posluje tim od 30 educiranih i licenciranih agenata (organizatora kupoprodaje) koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.

PRAVNA SIGURNOST

U sastavu agencije je i pravna služba u kojoj odvjetnice našim klijentima pružaju sve pravne savjete i obavljaju pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija Dogma nekretnine pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

PRAVA I BRZA INFORMACIJA

Agencija Dogma nekretnine posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja sadrži više od 40.000 stanova, 20.000 kuća, 4.000 poslovnih prostora, 15.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da svaki potencijalni kupac može pronaći željenu nekretninu. Kako bi put od oglašavanja do prodaje nekretnine bio što kraći, imamo i bazu od nekoliko tisuća potencijalnih kupaca.
 
Pružamo Vam usluge na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i ruskom jeziku.

DOGMA INVEST – licencirani kreditni posrednik

Kako bi klijentima dodatno olakšali put do vlastitog doma, kroz uslugu Dogma invest nudimo proizvode svih poslovnih banaka na jednom mjestu. Ova usluga besplatna je za naše klijente.  Odabir najpovoljnijih kreditnih uvjeta u suradnji s bankama i štedionicama, priprema kompletne dokumentacije te obrada svih aktivnosti u postupku realizacije kredita po sistemu „od savjeta do isplate“. Kao licencirani kreditni posrednih od strane Ministarstva financija, Dogmina kreditna savjetnica pružit će vam optimalno financijsko riješenje.

ČASOPIS "Dogma nekretnine"

Agencija Dogma nekretnine izdaje vlastiti časopis "Dogma nekretnine" već devetu godinu za redom. U njemu možete naći više od 600 nekretnina na jednom mjestu, preporuke agenata mjeseca, ponudu proizvoda i usluga naših poslovnih partnera, savjete, bonove s popustima i još mnogo toga! Časopis je besplatan, a izlazi četiri puta godišnje.  Ponudom nekretnina pokriva šire područje naše Županije uz naglasak na grad Rijeku, a možete ga prelistati i on
line na našoj web stranici (tu staviti ono da se tu klikne pa da te link odmah vodi na časopis)  te putem naše facebook stranice https://www.facebook.com/dogma.hr/

MAGAZIN  "DREAM"

Potaknuti sve većim brojem ekskluzivnih nekretnina u našoj ponudi i povećanjem potražnje za istima, 2013.  godine pokrenuli smo novi projekt, jedinstven i ekskluzivan lifestyle magazine *"DREAM"* ( *Dogma *Real *Estate*Agency *Magazine). Časopis je ogledalo luksuza, dizajna i prestiža Primorsko-goranske županije, ali i šire. U njemu predstavljamo ekskluzivne stanove, kuće, ville, kamene ville, projekte, starine, hotele te potencijalne investicije. Pomno smo odabrali creme de la creme iz našeg bogatog portfelja nekretnina, a jednako tako pažljivo odabrali smo i naše partnere: banke, ekskluzivne brendove, hotele, restorane, wellnesse, trgovine, osiguranja, salone namješaja i auto salone, stomatološke i klinike estetske kirurgije. Časopis je godišnjak i izlazi isključivo na engleskom jeziku. Želja nam je da potencijalnim kupcima olakšamo odabir novog doma, približimo tržište ekskluzivnih nekretnina našeg područja te zajedno pronađemo nekretninu iz snova! On line izdanje možete prelistati na našoj web stranici www.dogma-exclusive.com.

VLASTITI PROJEKTI

S ponosom možemo istaknuti naš PROJEKT TRSAT koji je na Sveučilišnoj aveniji pored sveučilišnog Kampusa na Trsatu. Radi se o dvije jedinstvene poslovno-stambene građevine sa 22 stana i 2 poslovna prostora. Građen je po najnovijim svjetskim trendovima te je svojim modernim dizajnom, vrhunskom kvalitetom i energetskom učinkovitošću prva stambeno-poslovna zgrada s Certifikatom Inovativne-stambene gradnje na Mediteranu i A+ Certifikatom energetske učinkovitosti! Na prodaji u ovom ekskluzivnom projektu imamo još svega nekoliko stana i dva poslovna prostora.
Projekt je nositelj oznake GREEN MARK - SIGN OF EXCELLENCE 2013. te pobjednik GREENOVATION 2013. u kategoriji Najbolja tehnologija Hrvatskog zelenog Gospodarstva.

DOGMA UPRAVLJANJE – Ovlašteni energetski certifikator

Dogma upravljanje nastala je kroz iskustvo i rad na terenu, zbog uočene potrebe za kvalitetnim upraviteljem,  kako bi se prevazišli oni najčešći problemi na koje su ukazivali predstavnici stanara. Uz  legalizaciju objekata, aktualna ponuda upravo je *energetska certifikacija* koju provodi ovlaštena osoba, uz konzultantske usluge te tehnička i tehnološka riješenja visoke energetske učinkovitosti. Više na www.dogma-upravljanje.com

DOGMA EXCLUSIVE

Uz magazin "DREAM" koji je specijaliziran za ekskluzivne nekretnine, oformili smo i posebnu web stranicu isključivo za ekskluzivne nekretnine www.dogma-exclusive.com kako bi što bolje i kvalitetnije mogli prezentirati ono najluksuznije iz naše bogate ponude.

DOGMA KRK

Uz specijaliziranost za riječko područje, u našoj širokoj paleti nekretnina možete pronaći i nekretnine na otoku Krku. Nudimo raznovrsnu ponudu apartmana, kuća, starina, kamenih villa, građevinskih zemljšta i projekata na našem Zlatnom otoku! Ponudu možete pratiti i on line na specijaliziranoj web stranici za otok Krk www.dogma-krk.com.

DOGMA ISTRA

Uz navedena područja, specijalizirali smo se i za Istru. Uz prekrasne kamene ville, obiteljske kuće i građevinska zemljišta u našoj ponudi možete pronaći i apartmane, starine i hotele.
Kako bi Vam bili nadohvat ruke oformili smo poslovnicu Dogma Istra koja se nalazi u Labinu, Ul.Slobode 1 te naša suradnica Lorena Kogej stoji Vam na raspolaganju (lorena.kogej@dogma-nekretnine.com)
 
Svakodnevno se trudimo biti što bolji i nuditi nove projekte, suradnje, savjete i još mnogo toga, sve u cilju zadovoljstva naših klijenata.
 
Ukoliko kupujete, prodajete, iznajmljujete ili unajmljujete nekretninu, planirate gradnju ili trebate samo stručni savjet - obratite nam se s povjerenjem. Mi smo tu za Vas!
 
DOGMA NEKRETNINE  - VAŠ PRVI ODABIR!
 
Mi smo Vaš siguran put do vlastitog doma!