Selma Bašić - Rovinj Agent s licencom
Mobitel
098/965-8170
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Interes za nekretnine me je oduvijek pratio, od uređenja mansardnog prostora moje rodne kuće koje mi je u djetinjstvu bila najdraža igra do Dogminog agenta za nekretnine danas.
U međuvremenu sam stekla diplomu Arhitektonskog tehničara, Inženjera šumarstva i Magistra informatike na putu od Banjaluke preko Sarajeva do Londona.
Posjedujem 10 godina radnog iskustva u Velikoj Britaniji na poslovima analize financijskog tržišta i kreditnog rizika čime sam stekla izvrsno znanje poslovnog engleskog. Tržište nekretnina Velike Britanije dobro poznajem.
Od 2004. godine živim i radim u Rovinju. Vlasnica sam poduzeća čija je djelatnost do suradnje s Dogma nekretninama bila prevashodno turizam i iznajmljivanje vlastitih nekretnina.   
Početkom 2017. pridružila sam se Dogmi jer sam je prepoznala kao vodeću agenciju u Hrvatskoj i jer vjerujem da svoje dosadašnje znanje i iskustvo mogu kvalitetno primjeniti i u ovom segmentu poslovanja.
Komunikativna sam i otvorena osoba, u slobodno vrijeme se volim baviti fotografijom i planinariti a od neostvarenih želja najveća mi je putovanje s kćerkom na Galapagos.

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 20 od 178 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje