Prilika!! Poslovno-komercijalno zemljište od 3750 m²

ID Kod:
IS2153
Lokacija:
Banjole, Medulin
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
750.000€ (5.672.777 kn)
Površina:
3.750 m2
Prodaje se građevinsko zemljište ,neposredno uz glavnu cestu prema Banjolama, Pomeru i Premanturi, na samom križanju Premanturske i nove pulske zaobilaznice. Iako je formalno na području općine Medulin, vrlo je blizu poslovnom dijelu Pule, te prirodno i lokacijski pripada i Općini Medulin i Gradu Pula. Zemljištu gravitira cca 100.000 stanovnika i turista. Sa samog zemljišta je lijep pogled na more.
Zemljište se sastoji od 2 čestice (ukupno 3750 m²) koje sačinjavaju logičnu cjelinu.
Po odredbama prostornog plana namjena zemljišta je K2 (Poslovno komercijalna - pretežito trgovina). Maksimalna izgradivost je 50%, maksimalna visina do vijenca je 10 m, maksimalna visina do sljemena je 13,2 m. Maksimalno je moguća izgradnja dvije nadzemne etaže i podzemne etaže a maksimalno u presjeku su moguće 4 etaže. Sva infrastruktura je uz parcelu.
Važno je napomenuti da je neposredno uz parcelu završno raskršće (Pula-jug) nove istočne zaobilaznice Pule koja je sagrađena od Zračne luka Pula do Pomera/Banjola.
Svojstva nekretnine
  • Tip zemljišta: građevinsko
Dozvole
  • Vlasnički list
+385 52 639 276
Dogma nekretnine d.o.o.

Pošaljite upit

Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje